Metode de plata

Amethys House (amethysthouse.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  • Plata receptie
  • Plata prin transfer bancar
  • Card (PlatiOnline.ro)

1. Plata la receptie

Plata la receptie se efectueaza integral la checkin.

Rezervarilor facute la telefon precum si rezervarile facute pe site cu plata la receptie se taxeaza cu + 10 % din valoarea serviciilor comandate.


2. Plata prin transfer bancar

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata prin e-mail contact@amethysthouse.ro.

Denumire firma: TOTAL TECHNOLOGY CONSTRUCT SRL

CUI: 12447089

Cont bancar (IBAN): RO21 RZBR 0000 0600 1635 7804

Banca: RAIFFEISEN BANK ROMANIA


3. Plata prin CARD

Plata online - PLATIONLINE.RO

Societatea noastra foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron. Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Folosind sistemele "Verified By Visa" şi/sau "MasterCard SecureCode", deţinătorul de card are posibilitatea de a-şi defini o parolă personală care îi va confirma identitatea şi proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"